lisacarlson

When you feel the fire taking over Let it make your feelings be evolving

Kalla mig för Calle.

Kategori: 7dagar

Okej bröder?

Batman var namnet ja.

Kategori: 7dagar

Lördag

Kategori: 7dagar

Tjo bröder. Sitter just nu hemma hos Gustafssons, har nyss duschat. Nu är det Nicole som står i duschen, trevligt för henne. Snart  kanske man ska börja ta på sig lite kläder osv, det är ju alltid trevligt med kläder på korppen. Eller vad sägs? Avlider av hunger snart också, så sjukt hungrig. Får väl ta och göra något åt det kanske? Eller, låter det som en idé? Jo kanske det. Aja, har inget mer att dela med mig av. HEJ DÅ

Ledighet.

Kategori: 7dagar

Det är väl underbart, var ledig igår och idag! Riktigt skönt. Skön-t. Fast vi fick lite uppgifter vi skulle göra under dessa två dagar, studiedagar alltså. Men nästa vecka är det lov, inga läxor eller något. Underbart. Var på marieberg igår en stund med Nicole och Sara, trevligt trevligt. Sen träna jag lite när jag kom hem. Sen blev jag fast i skype hela kvällen/natten. Pratade med min vän Daniel i ca 7h, haha! Gick och la mig klockan 6 imorse. Skapligt trött är jag ju nu. Vaknade kl halv 2, men är fortfarande trött.
Nu ska jag snart vidare in till staden, Nicole är sur på mig för jag läste fel på busstiderna. Hon borde ju passa sig om man säger så, annars blir det smisk. Sen blir det hem och träna, och ta det lugnt! Kommer somna på bussen, jag lovar, haha. Nehe ni bröder, ska väl dra mig vidare till bussen snart kanske. Kanske låter som en idé eller vad tycks? Jo jo. Nej hejdå, puss kyss och allt annat sånt gosigt på er brorsor.

Söndag, söndag, söndag.

Kategori: 7dagar

Roligt. Nae inte så kul med söndag! Vaknade för ca 1h sen, riktigt skönt. Har sovit i ca 12 h, somnade kl 12 igår kväll. Min storebror och hans flickvän var här igår hela kvällen, så gjorde inget speciellt. Eller jo, satt och kolla på lilla Isabelle hela tiden. Hon är så fin. Hann med att träna igår också, så nu får snön gladeligen komma. Ska träna idag med, så nu blir det nästan varje dag fram tills man kan plocka fram skidorna.
Juste är ledig tors-fredag nästa vecka. Underbart! Sen veckan efter det är det lov, ännu mer underbart. Ne, nu ska jag dra på mig tränings kläderna och röra mig ut. Hej då bröder

Vill åka skidor!

Kategori: 7dagar

Fick ju nya skidbyxor förra vintern, men vet inte riktigt tror jag tröttnat på dom. Eller nej, men vill kunna välja mellan två olika. Blir lite långrandigt att bara ha ett par. Så blir nog att inköpa dessa. Eller några andra, gröna eller oranga. Haha, vet inte riktigt vilken färg. Längtar så sjukt mycket till att få åka skidor igen, blir snart galen.

Fredag, yeah woho.

Kategori: 7dagar

Var på konsert idag med klassen, Skrika hette den. Var två gymnasieskolor här i örebro, och en orkester som hade sattit ihop konserten. Helt okej var den, åt godis under konserten så då vart den ju genast mycket bättre! Fick ju sluta direkt efter konserten så då gick vi och åt. Satt kvar på mcdonadls med Lina och Amanda, i ca 4h. Prata om allt mellan himmel och jord! Just nu är jag bara hemma, tröst äter. Haha, eller? Kollar lite på "Gossipgirl", och väntar på att Nicole ska ge klarteckan. Ska umgås med henne om det inte framstod!
Ska man berätta lite vad man gjorde igår då, hade ingen extramatte så fick sovmorgon! Riktigt skönt. Och ännu skönare att veta att jag har och kommer klara resten av matten utan extra hjälp. Slutade runt 2, så drog och köpte godis med Amanda och sedan tog jag mig vidare till Marcus. Vi glodde lite på tv, sen vart det fram med godiset och colan och tvspelet! Sen kolla vi på "Halv åtta hos mig" och "Du är vad du äter", trevligt trevligt. Nej nnu ska jag äta, hej!

Onsdag för i helvete

Kategori: 7dagar

Ja,då var det onsdag idag. Kulkul!

Tisdag

Kategori: 7dagar

Jahop, tisdag idag då. Försov mig, och missa hela entreprenörskapen. Hur kass får man vara? Sen på handeln kollade vi bara på film, Familjen Jones. Handla lite om marknadsföring osv, helt okej. Så det var ju en ganska lugn dag i skolan. Träffade Marcus en stund sen efter skolan, trevligt trevligt. Just nu kollar jag på desperate housewife, och pluggar lite. Ärligt, vem fan försöker jag lura? Pluggar tamefan inte alls. Fast jag borde plugga. MEN nu har jag fan inte mer att dela med mig av, vi ska på konsert på fredag i 3h tror jag det var. KUL! Nu är reklamen slut, pussbröder

Duktiga Johan♥

Kategori: 7dagar

Arosfortet!

Kategori: 7dagar

Bästa fortet, ever. Haha, nejmen jo ungefär åt det hållet! Var på arosfortet i Västerås idag med klassen, om ni inte förstod det. Riktigt skoj var det, men dock fick vi bara 2h på oss att köra banorna osv! 3h hade varit bättre, men det var riktigt skoj. Ska lätt åka ditt igen! Men fick reda på att jag var en riktigt tävlingsmänniska, haha! Trodde jag inte om mig själv, och tydligen kan jag skrika som en man. Kan ju vara bra att kunna ibland, eller?
Nu har jag pussat lite på Isabelle, och är redo för att sova. Åh hon är så fin, skulle kunna titta på henne i evigheter, älskade unge. Har varit på m-berg med Nicole idag också, inhandla 5 tröjor. Tror jag det var, orkar inte kolla. Nej nju orkar jag fan inte skriva mer, är verkligen skit trött, HEJ DÅ BRÖDER

Smärta

Kategori: 7dagar

Har legat vaken halva natten, och plågats av mensvärk. Lyckades somna, efter 4 h, dock vakna jag lika fort igen och smärtan var tillbaka. Roligt liv man har idag, brottats med mensvärk i timmar nu. Skrikit, gråtit, spytt, plågats totalt rent ut sagt. Fyfan. Blev ingen skola för mig idag alltså, om inte det framstod i inlägget. Har kollt på gossip girl hela natten/dagen, riktigt bra. Eller faktiskt inte så bra, men det duger. AJa, eller juste. Glömde säga att snälla Daniel var social med mig inatt, han hade också svårt att sova. Men nu har jag fatksikt itne med att dela med mig av, pussbröder

Lördag

Kategori: 7dagar

Jahop, lördag igår då. Vad gjorde man igår? Åkte till Oliver igår kväll, kolla på film med han och Martin. Scary movie 3, riktigt bra är den. Men tycker första filmen är bäst, för då är scream med haha! Så efter en stund så kom Rasmus, André och Christoffer! Trevligt trevligt, dom spela lite fifa sen tog vi en promenad allihopa! Nu ska jag snart sätta på en tvätt, och sedan hoppa in i duschen. Ska umgås med Nicole lite senare.
Ahmen bröder, vi höres senare va? tjo

Minnesstund.

Kategori: 7dagar

Var på minnesstunden idag, det var riktigt jobbigt. Hans familj kom, och en präst var där och prata. Fy vad jobbigt det var! Var inte alls en lång dag i skolan, hade inte ens någon lektion. Eller, jo men vi gjorde inget. Så efter minnesstunden skulle vi egentligen ha lekiton, men det blev mest att lärarna prata lite om det, och lite annat. Sen fick vi sluta! Så skönt, sluta halv 12. Så var det riktigt god lunch i skolan idag, potatisgratäng och kyckling!
Jahop så har man inte gjort så mycket mer idag, hämtat mina LR-grejer, så det är bara att börja jobba nu då! Har också varit och fixat bankkort osv, får fixa mitt id kort i veckan. Har städat lite idag också, och gjort en del andra saker. Skulle egentligen åkt till min bror den här helgen, men har inga pengar så kunde ej betala för tåget. Men åker förmodligen inte nästa helg, men helgen efter det.
Jaja, nu har jag inget mer att dela med mig av. Ska fixa lite grejs, kanske drar in till staden senare. Men vi höres bröder, peace. ♥
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vila i frid Rickard.

Måndag.

Kategori: 7dagar

Okej det var en lite halv jobbig dag i skolan idag, en kille som gick i samma korridor som min klass, dog i helgen. 17 år var han, Rickard Sjöö. Han gick handel, i 2an. Så i ett klassrum i korridoren hade dom släckt ner, och tänt ljus, fanns en bok där inne som nästan alla hans vänner tror jag skrev i. Jag och några från min  klass skrev i boken, även fast vi inte kände han. Men det kändes bara rätt, det var verkligen jätte jobbigt att gå in i rummet och se vad alla hade skrivit om han. Hoppas du vilar i frid.
Förövrigt har det väl varit en helt okej dag, men nu ska jag väl hoppa in i duschen och sedan glo på desperata hemmafruar!
Åker till min bror på fredag, ska bli så mysigt att få vara med lilla Isabelle hela helgen! Hon är så lite och go, gud vad jag älskar lill tösen! Hon heter faktiskt Lisa i mellannamn, hihi! Nejjjj du kallar duschen på mig hör jag minsann! PEACE BRÖDER

Love you just the way you are

Kategori: musik

You are a cinema
I could watch you forever
Action thriller
I could watch you forever
You are a cinema
A Hollywood treasure
Love you just the way you are
A cinema a cinema a cinema
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Så äckligt bra låt.