lisacarlson

When you feel the fire taking over Let it make your feelings be evolving

Spanska

Kategori: 7dagar

Ja, då har man klarat av ännu en dag i skolan, trevligt! Ska skriva spanska prov på fredag, känner dock att jag inte kan något. Och har glömt bort vad som ska vara med på provet, jätte bra va? Men tror jag klarar det ändå, ska inte ha ett lika stort prov som dom andra. Så just nu läser jag lite i textboken och glor på viasat hockey, osv!  Måste bara säga att jag och Nathalie ska gå först i luciatåget, eller lucia går ju först, men vi går efter henne. BALLT VA?! JA JÄTTE. ALLA BAH KÅ?! Aja, ska ha utvecklings samtal osv imorn, kulkul. Det var allt, HEJ

Skola

Kategori: 7dagar

Åh vad jag älskar skolan, speicellt just nu. När vi har flera prov osv, verkligen jätte skönt! Hade en svenska redovisning idag i skolan, hade inte förberett något. Men gick väl hyfsat bra ändå, fick tydligen VG. Chockerande?! JA. Nu sitter jag iaf och letar jackor, ska snart läsa lite i SO-boken och sedan duscha. Jätte intressant va? Ja verkligen. MHH HEJDÅ.

Jon olsson life upside down

Kategori: 7dagar

Glor just nu på " Jon Olsson life upside down" glömde kolla på det i lördags, men det gör inget, avsnittet ligger ju uppe på kanal 5 så! Ska förmodligen sova efter jag kollat klart, det är ju skolan imorn. Härligt?! NAE.

Jay Smith

Kategori: like it

Älskar detta alltså, fyfan va bra! Jag ryser!! GALET, HAN VINNER IDOL LÄTT!

Fortfarande hos nicole

Kategori: 7dagar

Sov hos nicole inatt, så man vaknade ju upp någon gång runt 12. Nicole sa att hon och jag hade bråkat om vem som skulle ha täcket imorse, dock jag har fan inget minne av det! Just nu står Nicole i duschen, vi har fixat lite grejor på hennes nya blogg, osv. Vet inte vad vi ska hitta på nu, det är ju redan galet mörkt utomhus. Men det är härligt, snö och allt. AJJJAAAA, TYCCKER FORTFARANDE DET ÄR TRÅKIGT ATT BLOGGA, MEN VEM BRYR sIG. GÖR ER JÄVLA CAREDANCE NÄR NI LÄSER DETTA, ELLER TYP HÄMTA ER ICARE!!!! bus. Eftersom jag inte gillar att hamna på bild, eller ta bilder på mig själv så lägger jag upp gamla bilder från arkivet, men det är ju trevligt det med. JAsåklart! mmhhh, hejjdå gå och stjärta nån eller något.
sötaflickor(tjejnathaliealltså)på skolavslutningen!

Hos Nicole

Kategori: 7dagar

Sitter just nu hos nicole, pratar i skype osv. Vi ska snart dra oss ut, och leka i snön och lite sånt. Trevligt, trevligt! 
gamla bilder,från 7an&8an!

Löööördag

Kategori: 7dagar

Hade en galet trevlig kväll igår, vi åt på Efesos. Riktigt gott var det! Dock missa jag idol, men är sjukt glad över att Jay är kvar, och över att Linnea åkte ur! Lyssnar just nu på Jays framträdande han gjorde igår, riktigt bra är människan! Som jag sagt tidigre, han ska vinna!! Iaf idag vet jag inte ritkigt vad som händer, ska iaf på bio senare ikväll med nicole. Är väl förmodligen med henne nu på dagen, trevligt trevligt. Om hon vaknar snart då! Aja, ska väl duscha nu eller något. HEJJDDÅŨ

Fredag?!?!

Kategori: 7dagar

Fredag idag, åh va kul. Jätte kul, ja verkligen!!! Ska snart börja fixa mig lite till senare, ska ut och äta med några flickor från klassen. Trevligt, ser jag fram emot. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, ILLAFAN!! Vet inte heller hur jag ska ta mig in till stan, haha har inga pengar på busskortet! Aja, får se vad resten av denna helg bjuder på, hejdåå!!!!
gammal bild? ja hyfsat gammal.

Hos nicole

Kategori: 7dagar

Sitter just nu hos nicole, pratar lite i skype osv. Trevligt, trevligt.

Daniel adams-ray

Kategori: like it

DANIEL ADAMS-RAY KOMMER TILL VÅRT KÄRA ÖREBRO IMORN,OCH JAG MÅSTE BARA SE HAN ALLTSÅ! FYFAN!!!♥

lilla lady.

Kategori: musik

Vakna med the voice

Kategori: like it

Ligger och glor på "Vakna med the vocie" på kanal5, väntar just nu med spänning på Jay som ska gästa programmet. Trevligt trevligt!

Jon olsson life upside down

Kategori: like it

Är det nån som sett programmet "Jon olsson life upside down" ? Säger bara, se det! Det är riktigt bra, kan verkligen rekommendera det. Vissas på kanal5, i programmet får man följa med, eller se kanske låter bättre, träningar, tävlingar, surfing, se galet snygga bilar m.m. Jag gillar programmet extremt mycket, roligt osv. Och så är han ju äckligt snygg, så det är ju verkligen en bonus! Och juste, Jon har slaigt vad med Jens Byggmark om att Jon skulle kunna kvala sig in till OS 2014. 50 000 krono är i potten för vinnaren.

Söndag.

Kategori: 7dagar

Haha, åh fy in åt fan vad detta är tråkigt. Fan ändå ingen som läser detta så. Aja, jag skulle behöva plugga just nu, men finner inte orken till det? Vart finns orken? Under sängen kanske, ÄLLLEEE? vavavava? Istället för att plugga, så kollar jag på en barn film på tv1000family, samtidigt som jag spelar ett hästspel. Låter kul va? ja, det gör det. Måste bara säga, är det bara jag som tycker Jay Smith är bäst?! Han ska ju helt klart vinna idol, som jag sa till en kompis. Vinner inte Jay, då gör jag något random med mitt hår, eller kollar aldrig mer på 4an. Hårda bud, mmmhmm. Förresten, idag är det söndag, om ingen kommer ihåg det.
Nu ska jag fortsätta spela!!!!!! hej.
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig, när allting börjar om♥

somebody to love.

Kategori: musik

Jay Smith♥

Kategori: 7dagar

Fyfan va bra han är, helt jävla sjukt alltså! Han ska ju helt enkelt vinna idol, ingen annan.

mikrofonkåt.

Kategori: musik

tillbaka?

Kategori: 7dagar

ller jag har ju inte riktigt försvunnit, än iaf. Tog bort alla mina gamla inlägg för ett tag sen, det var mycket gammalt jag inte vill ha kvar, pga av en del skäl. Funderar på om jag ska börja blogg igen, bra tidsfördriv är det ju. Men rätt tråkigt annars, så vet inte.
slänger upp lite gamla bilder som fanns i mitt bildarkiv.
åh så vackert -.-