lisacarlson

When you feel the fire taking over Let it make your feelings be evolving

Helvete

Kategori: 7dagar

Jahop, kul att man missa träningen idag. Har tydligen bytt tränings dagar om jag försått det som står på hemsidan. Känns ju inte så jävla kul, eftersom nästa träning är på torsdag. Evigheter kvar till torsdag ju! Just nu ligger jag i sängen och kollar på Big Brother, sjukt bra! Efter det ska jag väl sova, är trött som fan! Fick vg på mitt svenska nationella prov, känns rikitgt bra!
Förövrigt så ska jag färga håret brunt har jag bestämmt, trött på det röda nu. Så jag blir brunett i veckan, tjoho!
aja, hare hej

Dagens låt.

Kategori: musik

Still I'm hopelessly in love.

Kategori: 7dagar

I've been crushed, beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool, I've trusted you
Still I'm hopelessly in love
I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you, I
I've been crushed, I've had enough
Jag orkar inte längre, vill veta vad du känner. Vill inte bli lurad igen.

Skola

Kategori: 7dagar

Man var ju inte speciellt taggad på att gå upp ur sängen imorse, mer än så behöver jag nog inte säga.

Skola imron

Kategori: 7dagar

Jahop skola imorn, inte taggad. Dock är jag jävligt taggad till träningen på tisdag, längtar verkligen! Första gången jag kör en träning på dom nya skidorna, hoppas att det kommer gå kanon bra! Sitter just nu iaf och kollar på Big Brother, sen ska jag väl sova. TJA

Hästhoppning

Kategori: 7dagar

Gick och skivade lite äpplen och satte mig och kolla på häst hoppning, från världscupen i Göteborg.

Dagens låt.

Kategori: musik

Söndag

Kategori: 7dagar

Jahop, sista dagen på lovet idag då. Känns väl inte så jävla kul, inte alls taggad på att komma tillbaka till skolan imorn. Men måste man, så måste man! Blev ingen skidåkning idag, orkade verkligen inte. Vakna upp och hade ont i huvet osv, så bestämde mig för att sova vidare! Nu ska jag väl kolla på X-Games på svt play igen, kollade ju inte igenom allt igår, så gör det idag istället! Hatar min data grovt förresten, riktigt grovt! Och juste ska göra mitt gymnasieval idag, vet inte vad jag ska välja. Men jag löser väl det på något sätt! TJA
slänger upp den bilden, för det är väl den nyaste bilden jag har..

X-Games

Kategori: 7dagar

Just nu sitter jag och kollar på X-Games på svt play, tycker det är riktigt underhållande faktiskt! Man blir dock lite chokade över att se några galningar göra en backflip på snöskoter, hur fan klarar man det?! Hur fan vågar man det rättare sagt? Tänk så får man skotern över sig, fyfan vilken smärta. Ah man lär ju vara riktigt modig och våga satsa om man ska klara det iaf.

Oskar Linnros - Vilja bli

Kategori: like it

Fan han har gjort det igen, så JÄVLA GRYM!

Trevligt

Kategori: 7dagar

Kom nyss hem från en dag med massa skidåkning i kvarntrop med Sandra och Robin, riktigt trevligt! Den som vill lukta i min hjälm är hjärtligt välkommen att göra det, om den känner att det behagar. Nae men nu ska jag väl gå och duscha och lite sånt. Vet inte vad jag ska hitta på senare idag, blir nog bara vara hemma och ta det lugnt. Ska ju åka skidor imorn också så!
Aja, förövrigt så fyller daniel år idag. Stora och hjärtliga gratulationer till han! Hoppas du får en bra dag, även fast du är otaggad!
hej

Dagens låt.

Kategori: musik

Kvarntorp

Kategori: 7dagar

Drar mig iväg till kvarntorp nu, åker lite skidor med sandra och robin! Härligt, ser ut som det är plusgrader ute. Fan va dåligt, vill ha kvar snön. Minusgrader några veckor till, tack!

Jahop

Kategori: 7dagar

Då har man varit i romme en hel dag, och måste säga att backarna var inte så värst bra. Fanns ungefär en ganska brant backe, så åkte i den 4 timmar i sträck ungefär. Men det var väl ganska okej, träna på tekniken osv. Har dock jävligt ont i benen nu efter, men det gör inget! Men lite träningsvärk hindrar inte mig från att ha en skidåknings dag imorn också, och en till på söndag!
För övrigt så hatar jag min data.
HEJ

Dagens låt.

Kategori: musik

Romme

Kategori: 7dagar

Nu ska jag rulla iväg till romme, tja!

Skidåkning hela helgen, yeah!

Kategori: 7dagar

Ah som det står på rubriken så blir det skidåkning för mig hela helgen, finfint! Ska ju som sagt till romme imorn, var ett bra tag sen jag var där. Så blir väl kul osv, sen på lördag och söndag blir det skidåkning här hemma i kvarntorp. Och på lördag blir det förmodligen skidåkning med Robin, Sandra & Nathalie, trevligt! Om inte får jag kanske tjata ut min storebror och hans tjej Natha i backena, alltid trevligt att åka med dom!
Aja just nu gör jag inget, ska väl sova snart eftersom jag ska upptidigt imron. Så ska väl slå på en film, läsa lite osv.

Dagens låt.

Kategori: musik

Tänkte att jag skulle börja köra med "dagens låt" varje dag, så här kommer den!
så underbar låt♥

Haha!

Kategori: videos

Slänger upp två roliga videos för har inget att skriva, eller dela med mig av. Eller jo, det har jag ju i och för sig. Har ju två videos att dela med mig av.

Torsdag

Kategori: 7dagar

Godmorgon osv!♥

Fatta nån gång då..

Kategori: 7dagar

You are the one
You’re my number one
The only treasure I’ll ever have
You are the one
You’re my number one
Anything for you ’cause you’re the one I love♥

Skidorna

Kategori: 7dagar

Testade dom nya skidorna idag, gick väl bra måste jag säga. Ett par head carving skidor, har förut kört på twintip i evigheter. Men det kändes bra osv, fick en hel del bra åk. Var nästan helt själv i backen, så det var ganska skönt.

Men just nu ligger jag och läser, och kollar lite på tv. Haha, skiftar mellan tv;n och boken. Aja, ska till romme på fredag, få se vilka skidor jag tar då. Ska fixa mina twintip, så jag kan använda dom som "lek-skidor" eftersom jag inte får använda mina tränings skidor när jag som sagt "leker" och inte kör seriöst. Alltså ska jag slipa, valla dom osv, det som behövs för att göra dom fräscha igen! Jahop, det var väl det jag vill säga, puss
gammal bild från sommaren 09, längtar faktiskt inte till sommaren, vill ha vinter året runt!

Onsdag

Kategori: 7dagar

Jahop, onsdag idag då. Har inte gjort så mycket idag, ska förmodligen åka skidor ikväll. Prova mina nya skidor osv, härligt! Men nu ska jag kolla på Big Brother, och ta det lugnt.

Jahop

Kategori: 7dagar

Sitter hos nicole just nu, vi ska snart kolla på film. Due date ska vi se, grymt bra är den! Såg den på bio för ett ta sen, kan rekommendera den! Förövrigt så är det sjukt varmt i nicoles rum, och hon är på toa. Hon har varit där inne ett bra tag nu, börjar undra vafan hon gör där inne. MEN aja,  får väl gå och knacka på. puss hej

Måndag

Kategori: 7dagar

Ah måndag idag då, första dagen på lovet. Trevligt osv! Inte gjort så mycket idag, väntar på att mamma ska komma hem med mina nya skidor. Hört att det är ett par svarta head, mer än så vet jag inte. Hoppas på att dom är snygga och bra iaf!
Har iaf nyss tagit en dusch osv. Kanska ska göra något med nicole senare, får se. Just nu är hon ute på äventyr i Marieberg Galleria! AJAA, ska dra mig nu,
HEJ
haha, hitta en massa gamla konveration bilder i akrivet, så slänger upp dom.

Söndag

Kategori: 7dagar

Jahop, just nu sitter jag och väntar på att solsidan ska börja, och att maten ska bli klar! Efter det blir det att gå ut och vara med Nicole en stund. Får se vad vi hittar på. För övrigt så har jag sportlov veckan som kommer, så blir nog en hel del skidåkning, så det ska vara!

Silver

Kategori: 7dagar

Silver för Jens Byggmark, härligt!

Slalom

Kategori: 7dagar

Sitter just nu och väntar på att dom ska köra igång andra åkte för herrarna i slalom, i Garmisch-Partenkirchen! Håller vi tummarna för våra svenska talanger.

Tv

Kategori: 7dagar

Sitter just nu och kollar på storslalom på 4an!

Nytt

Kategori: 7dagar

Fixade ny header, inte så himla snygg, eller bra osv. Men den får fan duga ett tag, kanske byter tillbaka som jag hade förut.

Tv

Kategori: 7dagar

Blev ingen skola för mig idag, blev lite krångel imorse. Trött tjej som ska försöka ta sig upp ur sängen och hinna med den enda bussen som går till skolan, funkade inge bra just idag. Så just nu städar jag, kollar på "Lejla bakar" i väntan på att dom ska köra igång storslalomen på tv4 i Garmisch-Partenkirchen. Dom har skjutit upp start tiden ett antal gånger nu! Ska plugga och lite sånt sen, kanske drar iväg en snabbis till m-berg. Skulle behöva inköpa nya byxor/jeans, eftersom underbara jeans jag haft ett par år sprack för några veckor sen påvägen till bussen en morgon.
Aja, ingen som bryr sig, ska fortsätta städa nu osv. TJA
Vore ju verkligen inga fel att få åka upp till sälen och vistas i Tandådalen ett par dagar!

DÖD

Kategori: 7dagar

Mina ben är ganska döda vid det här laget, armar och fötter likaså! Men det var det värt, sjukt kul! Ska ta en snabb duscha nu, plugga i 30 min efter det ungefär, sedan sova! Fan va vackert att få sova, sova ut sig innan so-provet imron. aja hej

Skidor

Kategori: 7dagar

Nu kom mamma hem med mina "reserv" skidor, vad jag ska kalla dom. Har dom så länge innan jag fått mina nya, har kollat in ett par atomic eller head. Nice, drar på träning om 40 min ungefär. Grymt osv!

Nice

Kategori: 7dagar

Ganska grym träning, har träning imorn igen.
Hyfsat jävligt gammal bild säger jag bara

Träning

Kategori: 7dagar

drar på träning om en stund, hyfsat taggad. Bytt klubb osv, får se hur det går. Lite nervös ärr man ju!

Oscar Scherlin...

Kategori: 7dagar

.. min framtida man eller?

Fyfan...

Kategori: 7dagar

... va underbart med mer snö, kärlek till snön!

Träning.

Kategori: 7dagar

träning nu snart, nice!

Träning

Kategori: 7dagar

Träning imorn, riktigt taggad faktiskt!