lisacarlson

When you feel the fire taking over Let it make your feelings be evolving

When it hurt so bad sometimes not having you here..

Kategori: 7dagar

I sing,
Tonight I've fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you
I can just look up
and know the stars are
holdin' you, holdin' you, holdin' you tonight

Lördag idag, undra vad som händer idag?

Kategori: 7dagar

.

Kategori: 7dagar

A drop in the ocean 
A change in the weather 
I was praying that you and me might end up together 
It's like wishing for rain as I stand in the desert 
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven 

Isabelle♥

Kategori: 7dagar

Faster kan inte beskriva hur mycket hon älskar dig, eller hur glad hon blev när du kom till världen.♥

Jahop, tisdag idag vare va? Jojo, men precis.

Kategori: 7dagar

Ganska chill dag i skolan idag, hade entreprenörskap i 2,5h ungefär. Sen handel i 1h bara, brukar vara i 2,5h men vi fick sluta tidigare idag, om ni inte förstod det? Imorn ska vi ha hälsodag i skolan, vilket betyder orientering! Woho, vad kul yeah. Eller? Jodå, det blir säkert skoj. Fast inte om det ska vara sånt här väder imorn, fan inte kul att springa runt i skogen och det ska vara strom och regn! Fyfan för det. Aja, orkar inte blogga, har ingen lust för det. hej

Du är vacker som en dag, ska vi ha samlag?

Kategori: 7dagar

Sämst

Faster älskar dig mer än allt annat.

Kategori: 7dagar

♥ Isabelle

Something Beautiful

Kategori: 7dagar

Hey now, this is my desire
Consume me like a fire, 'cause I just want something beautiful
To touch me, I know that I'm in reach
'Cause I am down on my knees.
I'm waiting for something beautiful
Oh, something beautiful.

Fredag, yeah woho.

Kategori: 7dagar

Eller? Det är inte så mycket att hurra för. Fy, idag på Försäljning och Kundservicen gjorde vi massa frågor om service, och man svara ju samma sak på varje fråga nästan. Vart ju lite halv tråkigt!
Jahop, men vad fan ska man göra idag då? Ingen aning, är jävligt trött. La mig ganska sent igår, brukar lägga mig runt elva, halv tolv tiden. Men inte igår inte! Nae jag ska inte bli att för långrandig, har inget med att skriva nu. SÅ VI HÖRS BRÖDER OCH SYSTRAR, PEACE!

Red Hot Chili Peppers ♥

Kategori: musik

Man har inte hört riktigt musik förens man lyssnat på Red Hot Chili Peppers.

Skola,skola,skola..

Kategori: 7dagar

Man bah WOHO, yeah vad kul med skola! Så är tankarna när man vaknar på morgonen, eller? Är det verkligen så? Nae! Usch och fy. Men, mitt egna val att gå gymnasiet och då ska jag tamefan det. Entreprenörskap är faktiskt riktigt kul! Aja iaf.

Måste bara säga att jag älskar Red Hot Chili Peppers! Fy vad bra dom är, sjukt alltså! Det är nog det enda jag lyssnar på nu förtiden.
Vad har hänt nu då? Har ju inte bloggat på evigheter, jo det är frågan det. Orkar itne svara på den frågan, så vi skiter i det va? Aja, kan väl berätta lite om min klass! Den duger. Så färdigt!
Har färga håret rött också, ojsan vad händer där då? Jojo, det var så att jag och Nicole(störstaoffretihelavärlden,eller?) skulle färga mörka slingor på mig, så vi drog på hettan och börja dra ut slingor. Och så var det dags för färgning, så vi läste på instruktionerna och det stod att håret skulle vara blött, och jag tror allt det var boven i det hela! Men vi blötte håret, och drog på färgen. Vips, så var det färdigt och klart för att tvättas ur. Men då ni! Då var nästan hela håret svart! Och då är frågan hur fan kunde det bli så?! Köpte ju liksom en ljusbrun hårfärg, menmen. Alternativet var att slänga i lite rött. Och så fick det bli, hade ju liksom skolfoto dagen efter och tänkte fan inte vara svarthårig på det! Men det är riktigt jobbigt att vara rödhårig, hårfärgen går ur så fort så blir man typ brun/röd/blond=äcklig hårfärg. Menmen, vafan ska man göra nu då? Dö kanske låter som en idé jojo! MEN TJA BRÖDER ORKAR INTE BLOGGA LÄNGRE, TJOOOO.
Tom,Pappa,Olle,Rut, Jag och Colin.
Första gången Isabelle var i Ekeby.
Världens bästa bror och bebis.

Bio idag

Kategori: 7dagar

Fasters ängel♥