lisacarlson

When you feel the fire taking over Let it make your feelings be evolving

Fagersta idag

Kategori: 7dagar

Sommarlov om 2 veckor, GALET skönt. 1an har faktiskt gått väldigt fort, känns som vi nyss kom tillbaka efter jullovet. Har lite smått panik faktiskt just för att det gått så fort. Ska sommarjobb ca 5 veckor i sommar, tråkigt men ändå kul. Det är ju pengar liksom.
-
Var i stockholm med klassen, och handels 2orna i tisdags. Vi gled runt på UF-mässan i ca 2 timmar på morgonen. Intressant, en del hade riktigt bra idér! Sedan blev det cosmonova, aldrig varit där så det var roligt att se. Men när jag kollade på Amanda och Lina så sov dom, så var också lite frestad och sov dom sista 20 minutrarna av filmen. Sen var det stan som stod näst på schemat. Köpte två cardigans, fyra sommarlinnen typ, en bandeau, och ett par as snygga shorts. Älskar färgen. Var dock tvungen att åka in till marieberg igår och byta dom till en större storle, så går det när man verkligen vägrar att prova sakerna. Hatar att prova! Men köpte två bh:ar igår också.
-
Och så var ju vi ju med klassen i göteborg förra torsdagen. Trevligt väder, eller? Det ösregna hela dagen, blåste jätte mycket också. Svint kallt var det. Tanken var ju att vi skulle gå på stan 3 timmar innan vi skulle till liseberg och universeum. Vi fick ju gå upp på stan i ösregnet, vi blev av släppta vid liseberg. I ösregnet! Så vi hann ju knappt shoppa något, vi hann äta och gå in på only och köpa något där. Sen blev det bara stressigt, vi gick in i andra affärer också, men ingen var speciellt pepp på att kolla på saker. Efter det blev det ju universeum, det var helt ok. Vi var ju inomhus iaf, och svettades istället! Sen blev det liseberg, ingen av oss tjejer köpte åkband. Vi gick och satte oss på ett kallt café, och fördröjde tiden. Sedan bytte vi ställe och åt innan vi skulle åka hemma. Den dagen var jävligt kallt, blöt och bitter. Men ändå väldigt trevlig, och mycket skratt. Juste köpte en långklänning på only, korallröd är väl färgen.
-
Idag ska jag iaf till min bror och hans flickvän. Ska gosa med Bebisen! Hon börjar bli så stoooor!! Hon  måste sluta växa.  Menmen har inget mer att säga bröder, peaceeeeeeeeeeeeee, or die!
Haha, sur tjeja!